fbpx

Over ons

Lied voor Jou is een online platform voor liedjes met naam als origineel kraam en kindercadeau. Wij hebben een gepersonaliseerd, duurzaam, tijdloos, digitaal en bovenal muzikaal kraam en kindercadeau. Een kraam en kindercadeau dat past bij een tijd waarin we liefdevol met elkaar en de aarde moeten omgaan.

Bij Lied voor Jou krijg je een origineel kraam en kindercadeau waar je een leven lang naar kunt luisteren. Een lied zegt meer dan 1000 woorden. Het brengt je weer terug naar de magie van het prille begin.

Wat is er mooier dan jouw (klein)kind, vriend(in), collega of familie te verrassen met een lied waarbij de naam van hun kind of baby gezongen wordt. Elk kind verdient een lied!

Het team van Lied voor Jou bestaat uit:

  • Natasja: De prachtige vrouwenstem op onze liedjes. Bekend als frontzangeres bij het tv-programma: Ik hou van Holland.
  • Sven: De producer van onze liedjes. Speelt piano & keys bij o.a. Nielson, Gers Pardoel, Glennis Grace, Andre Hazes, Suzan & Freek, Marcel Fisser band (o.a. Beste Zangers, Nick & Simon, Jan Smit) en vele anderen.
  • Bo: De zanger en schrijver van onze liedjes. Hij schrijft, zingt en speelt percussie & gitaar. Heeft gewerkt met o.a. Roel van Velzen, Wolter Kroes, Nielson en vele anderen.
De bedenkers van Lied voor Jou. Links Sven en rechts Bo.
De binnenkant van onze kaart
Alle rechten voorbehouden © Lied voor Jou, 2023